2023. augusztus 23., szerda

Tűzijáték telep - 20 mm a DinamitShoptól: Weapons 88r 20mm

Tűzijáték telep - 20 mm a DinamitShoptól: Weapons 88r 20mm


Kompaktný ohčostroj Weapon

Kompaktné ohčostroje sú najvyhčadávanejšie hlavne počas vianočných sviatkov a osláv príchodu nového roka. Môžete ich však použič aj pri príležitosti osláv iných špeciálnych udalostí ako sú narodeninové oslavy, svadby alebo firemné večierky. Zábavná pyrotechnika dokáže spestrič každú party. kompaktné ohčostroje sa používajú večmi jednoducho. Stačí ich umiestnič na vočné priestranstvo, kde nehrozí poškodenie majetku. Následne jednoducho zapálite zápalnú šnúru a vychutnávate si pyrotechnické divadlo, ktoré pre vás kompaktný ohčostroj pripraví.

Efekt zábavnej pyrotechniky Weapons
Kompaktný ohčostroj Weapons je sprevádzaný rôznymi viacfarebnými efektami. Tento ohčostroj vypáli do vzduchu 88 rán ráže 20 mm a celá show trvá 48 sekúnd.

Pozrite si video ohčostroja Weapons

Bezpečnosč zábavnej pyrotechniky:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosč a bezpečnosč vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horčavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

Kategória nebezpečnosti: 2

Rozmer produktu:

Dčžka : 27 cm

Výška : 12,5 cm

Šírka : 19,5 cm

Hčadáte iný ohčostrojč

Pozrite si všetky ohčostroje v našej ponuke. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete širokú ponuku ohčostrojov rôznej dčžky trvania s rôznym efektom za najlepšie ceny.


A szilveszteri tűzijáték: A pirotechnikai eszközök értékesítése mellett tűzijátékok kivitelezését is vállaljuk, kívánság szerinti összeállításban, legyen szó esküvőről, lakodalomról, születésnapról, kerti partiról, vagy épp önkormányzati rendezvényről, falunapról. A szilveszteri tűzijátékot pedig talán mondani sem kell. https://www.dinamitshop.sk #tűzijáték #petárda #telep #rakéta #rómaigyertya #pirotechnika #dinamitshop #szilveszter
Tűzijáték, petárda telep - 20 mm Weapons 88r 20mm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése