2023. július 31., hétfő

Tűzijáték római gyertyák a DinamitShoptól: Római gyertya

Tűzijáték római gyertyák a DinamitShoptól: Római gyertya


Római gyertya mix -  22 lövés mix 6db

A római gyertyák vagy fáklyák a kis tűzijátékok közé tartoznak, amelyeket nem lehet kézből lőni. Leginkább a karácsonyi és az újevi ünnepségek során keresik őket. Ideális különféle rendezvények, példaul születésnapi, esküvői vagy vállalati bulikra. Élvezze még intenzívebben bulija egyedi pillanatait.

Csomagolás tartalma

Egy csomagolás 6 db különféle római gyertyát tartalmaz. Római gyertya hossza - 60 cm, lövésszám:22

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Termék méretei: 

Hossz: 60 cm

Pirotechnikai besorolás: F2

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért. 


DinamitShop - Medvén, a magyar-szlovák határon: Szakképzett munkatársaink nem csak a termékek kiválaszásában, de tűzijátékok lebonyolításában is tudnak segíteni. https://www.dinamitshop.sk #tűzijáték #petárda #telep #rakéta #rómaigyertya #pirotechnika #dinamitshop #szilveszter
Tűzijáték, petárda római gyertyák Római gyertya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése